یو تجارت

چگونه کسب و کار آنلاین و کوچک راه اندازی کنیم؟

نویسنده: یو تجارت
30 تیر 95 ساعت 09:31
1 از 5 (1 رای)
چگونه کسب و کار آنلاین و کوچک راه اندازی کنیم؟

گام ۱: نقاط قوت و ضعف خودتان را تحلیل کنید

آگاهی از خود یک جنبه حیاتی از ساخت کسب‌وکار آنلاین خودتان است. شما باید به‌خوبی بدانید که در چه زمینه دارای مزیت رقابتی هستید و از آن برای ساخت کسب‌وکار خودتان استفاده کنید. باید از نقاط قوت خود استفاده کنید و یا بگیرید که بر روی آن تمرکز کنید. آن‌ها به‌نوعی یک استعداد برای شما در نظر گرفته می‌شوند و باوجوداینکه کار کردن و برخورداری از آن برای شما ساده و آسان است، اما مطمئناً برای برخی دیگر سخت و دشوار است.

بااطلاع از این نقطه قوت به‌خوبی می‌دانید که در چه حوزه و صنعتی باید وارد شوید و چه چیزی را می‌توانید به دیگران آموزش دهید.

گام ۲ : بازار و مخاطب هدف و تخصصی خود را تعریف کنید

زمانی که از نقاط قوت و ضعف خود به‌خوبی مطلع شدید، می‌توانید بازار تخصصی و مخاطبین خود را تعریف کنید. مطمئناً نمی‌توانید مخاطبی را هدف قرار داده و به او خدمتی ارائه کنید که خودتان در آن حوزه دارای ضعف هستید.

مثلاً اگر بخواهید وبلاگی با موضوع بازاریابی محتوا ایجاد کنید . . . اما درزمینهٔ نگارش و تهیه محتوا دارای ضعف باشید، مطمئناً کسب‌وکار آنلاین خوب و موفقی نخواهید داشت.

پس‌ازاینکه بازار تخصصی خود را تعریف کردید، به‌طور دقیق تعریف کنید که خصوصیات مخاطب هدف شما چه کسانی هستند، علایق آن‌ها را مشخص کنید و نکاتی که موجب جلب آن‌ها نسبت به محتوای شما می‌شود را تعیین کنید.

  

گام ۳: موضوعی جالب و البته فوق‌العاده را برای آموزش دادن مشخص کنید

به‌منظور تبدیل‌شدن به یک کارآفرین در حوزه ارائه محتوا و فروش اطلاعات باید موضوعی داشته باشید که از تدریس کردن آن لذت و عشقی غیرقابل وصف به شما دست دهد. این مسیر شاید برای شما صدق نکند – اگر از تدریس کردن لذت نمی‌برید، شاید بهتر باشد سراغ یک حوزه دیگر بروید.

به‌طورکلی باید برای تدریس کردن حوزه‌ای از کسب‌وکار آنلاین را انتخاب کنید که به‌خوبی بر روی آن تسلط دارید و تمامی فوت‌وفن‌های آن را بلد هستید. چندین و چند سال را باید به آموزش و یادگیری آن سپری کنید و چند سال را به آزمون‌وخطا کردن در آن حوزه سپری کنید تا تمامی نکات و ریزه‌کاری‌های آن را فرابگیرید.

تصور نکنید که تنها چون چیزی را دوست دارید و به آن علاقه دارید، می‌توانید آن را تدریس کنید، باید موضوع موردنظر را با تمام وجود دوست داشته باشید و از تدریس کردن آن خسته نشوید.

گام ۴: پیشنهاد رایگان ارائه کنید

پس از انتخاب موضوع – در مورد چالش‌هایی فکر کنید که هر مخاطب قبل از دریافت محصول شما با آن روبرو می‌شود. عموماً در این رابطه چالش های متفاوتی وجود دارد.

برای از میان برداشتن اولین چالش می‌توانید قدمی پیش گذاشته و با ارائه یک پیشنهاد رایگان در قالب یک کتاب الکترونیک رایگان یا ویدئو آموزشی به جلب اطمینان آن‌ها کمک کنید.

این کتاب الکترونیک حتی می‌تواند یک کتاب تمرین، یک دوره آموزشی کوتاه، یک دوره آموزشی صوتی باشد که از تهیه خودتان هم لذت ببرید.

   

گام ۵: ماکت محصول خود را تهیه کنید

خلاصه‌ای از محصول یا دوره آموزشی خود را به‌طور فهرست‌وار بر روی کاغذ بیاورید. حالا دست‌به‌کار شده و برای تهیه این محصول یا دوره آموزشی هر مرحله را بر اساس فهرستی که تهیه‌کرده‌اید، اقدام کنید. این محصول یا دوره آموزشی که قابلیت ارائه به‌صورت آنلاین را دارد می‌تواند یک کتاب الکترونیک بزرگ، مجموعه‌ای ویدئویی، مجموعه‌ای از کتاب‌های آموزشی یا دوره آموزشی صوتی باشد.

گام ۶: به‌عنوان نویسنده مهمان بر روی وب‌سایت‌ها مختلفی که منبع اطلاعات برای مشتریان هدف شما هستند، محتوا منتشر کنید

با بسیاری از وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های تخصصی در حوزه کسب‌وکار آنلاین خودتان تماس برقرار کنید و پیشنهاد نگارش محتوا برای آن‌ها به‌صورت رایگان را مطرح کنید. در عوض آن‌ها هم می‌توانند برای شما به‌رایگان یک سطر فضا در قسمت معرفی نویسنده همراه با یک لینک به وب‌سایت شما قرار دهند.

زمانی که مطالبی از شما بر روی دیگر وب‌سایت‌های معتبر حوزه تخصصی شما منتشر می‌شود، رفته‌رفته شمارا به‌عنوان یک کارشناس در رابطه با یک موضوع خاص می‌شناسند. این‌یک روش بسیار مهم و مؤثر در حوزه روابط عمومی است و درواقع صدها و یا شاید هزاران ارجاع در قالب ترافیک وب‌سایت برای شما ایجاد می‌کند شاید از تعداد نفراتی که برای پیشنهاد رایگان شما وارد وب‌سایت شما شده و برای دریافت آن ثبت‌نام می‌کنند، متعجب شوید.

مجله اینترنتی پورتال یو تجارت

منبع: www.youtejarat.com
امتیاز دهی به مقاله



 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره چگونه کسب و کار آنلاین و کوچک راه اندازی کنیم؟ نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: کسبو کار اینترنتی ، ایجاد کسب و کار ، راه انداری ، بازار و مخاطب ، ماکت محصول ، نقاط قوت و ضعف ، آموزش ، تجارت الکترونیک