یو تجارت
بذر کدو کابوجا

بذر کدو کابوجا

1 از 5 (1 رای)
گارانتی: تضمین کیفیت
روش دریافت: از طریق پست
مبدإ ارسال: گیلان - بندرانزلی
نمودار قیمت قیمت برای شما: 19,500 تومان
برای خرید 5 عدد به بالا، 2 درصد تخفیف لحاظ می شود.

معرفی محصول:

کدو تنبل سبز کابوچا یا کدو تنبل ژاپنی در ژاپن به صورت پخته، سرخ شده، کباب شده، تهیه سوپ کدو و انواع غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

پوست خارجی کدو کابوچا، سبز تیره بوده همچنین دارای خطوط و شیارهای کم عمق و نقاطی پراکنده به رنگ روشن تر می باشد.

گوشت این کدو به رنگ زرد و نارنجی می باشد و بافت آن شباهت زیادی با سیب زمینی دارد.

کدو نسبتاً فضای زیادی را اشغال می کند، در ادامه به آموزش آن می پردازیم، برای کاشت گلدانی باید محیطی کاملاً پرنور را انتخاب کنید همچنین سایز گلدان انتخابی باید بسیار بزرگ باشد.

کدو تنبل شیرین مزه است و پوست آن ضخیم و گوشتی است، دانه های درون کدو تنبل هم خوراکی هستند. تخمهٔ کدو که از همین دانه ها تهیه می شود، به صورت تنقلات به مصرف می رسد. همچنین، برگ های گیاه کدو تنبل و حتی گل آن هم مصرف خوراکی دارد.

دوره ی کاشت تا برداشت کدو تنبل از 80 تا 110 روز می باشد.

کدو حلوایی کابوجا یا کدو تنبل ژاپنی یک کدوی زمستانی است که دارای طعم بسیار شیرین و همچنین گوشتی متراکم، صاف و نرم می باشد و به صورت پخته، سرخ شده، کباب شده، تهیه سوپ کدو و انواع غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

کدو کابوچا گرد و چوب دار است. پوست خارجی کدو کابوچا، سبز تیره بوده همچنین دارای خطوط و شیارهای کم عمق و نقاطی پراکنده به رنگ روشن تر می باشد.

گوشت این کدو به رنگ زرد و نارنجی می باشد و بافت آن شباهت زیادی با سیب زمینی دارد. در هنگام پخته شدن درون مایعات شکل ظاهری خود را حفظ می کند.

دانه های درون کدو تنبل کابوجا هم خوراکی هستند. تخمه کدو که از همین دانه ها تهیه می شود، به صورت تنقلات به مصرف می رسد. همچنین، برگ های گیاه کدو تنبل و حتی گل آن هم مصرف خوراکی دارد.

کدو حلوایی کابوچا به راحتی می تواند از طریق بذر کشت شود. بهترین رشد را در زمین های حاصلخیز، از لحاظ مواد آلی غنی، رطوبت متوسط، زهکشی کامل و در آفتاب کامل خواهد داشت.

کدو حلوایی کابوجا را در مناطق سردسیر و معتدل اوایل بهار و در مناطق گرمسیری در اواخر شهریور کشت می کنند. دوره کاشت تا برداشت کدو تنبل کابوجا از 80 تا 110 روز می باشد.

نحوه کاشت بذر کدو حلوایی کابوجا سبز :

بذر کدو حلوایی کابوجا را معمولاً به طور مستقیم کشت می کنند هر چند که کاشت نشاء آماده آن نیز مرسوم بوده و برخی اقدام به کاشت نشاء آن می کنند ولی توصیه نمی شود.

اگر کدو کابوچا را داخل گلخانه کاشته اید، از گلدان های تجزیه پذیر استفاده کنید؛ تا بتوانید هنگام انتقال آنها به زمین، جوانه ها را با گلدان بکارید. زیرا اگر جوانه های کدو در گلدان پلاستیکی نشاء زده شوند، هنگام خارج کردن جوانه از گلدان، ممکن است به ریشه آنها آسیب برسد.

بذر کدو را می توان در گلدان نسبتاً بزرگ نیز پرورش داد البته باید آن را در محیطی پر نور و زیر نور مستقیم آفتاب نگه داری نمود تا به محصول برسد.

کدو تنبل کابوجا را اغلب به دو صورت خطی و جوی و پشته می کارند. کاشتن کدو به صورت جوی و پشته، باعث می شود تا خاک زودتر گرم شود و زهکشی آن نیز افزایش یابد.

حتی در مناطقی که خاک آن از زهکشی مناسبی برخوردار است، استفاده از جوی و پشته مناسب می باشد؛ زیرا باعث گرم شدن گیاه کدو شده و آن را تقویت می کند.

خاک مناسب برای کاشت بذر کدو باید نسبتاً غنی و دارای زهکشی مناسب باشد برای این کار ابتدا زمین کاشت را آماده کنید. برای اینکه کدو به خوبی رشد کند و محصول دهد، باید به زمین زراعی خود کود یا مواد ارگانیک اضافه کنید.

بهترین راه برای تامین مواد مغذی خاک کدو کابوچا، استفاده از کود های پوسیده و کمپوست است. مقداری کود حیوانی یا خاک برگ و یا کمپوست اضافه کنید و زمین را بیل بزنید تا خاک زیر و رو شود.

کاشت بذر کدو حلوایی کابوچا به روش خطی:

عمق گودال های کاشت را حدوداً 3 تا 5 سانتی متر در نظر بگیرید و در هر گودال 2 یا 3 عدد بذر کدو را قرار دهید (البته یک عدد بذر هم میتوان قرار داد).

فاصله بین گودال های کاشت را حداکثر 100 سانتی متر و حداقل 60 سانتی متر بگیرید. فاصله بین ردیف ها را نیز 1 متر در نظر بگیرید.

بعد از جوانه زنی بذرهای داخل گودال و چهار برگی شدن بوته های کدو، از میان سه بذری که سبز شده گیاهانی که قوی تر هستند را نگه دارید و باقی را حذف کنید. بهتر است یک بوته را در هر گودال نگه دارید.

کاشت بذر کدو حلوایی به روش جوی و پشته:

ابتدا باید جوی و پشته را آماده کنیم. پشته ها باید به اندازه 15 تا 30 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشند.

عرض پشته ها بهتر است حدوداً نیم متر در نظر گرفته شود. فاصله بین هر دو پشته را نیز باید حداقل نیم متر و حداکثر یک متر در نظر گرفت.

گودال های بذر را به فاصله 100 سانتی متر یا کمی کمتر به عمق 3 تا 5 سانتی متر در نظر بگیرید و در هر گودال 2 یا 3 بذر قرار دهید.

بعد از جوانه زنی بذرهای داخل گودال و چهار برگی شدن بوته های کدو، گیاهانی که قوی تر هستند را نگه دارید و باقی را حذف کنید. بهتر است یک بوته را در هر گودال نگه دارید.

برداشت کدو حلوایی کابوجا:

مدتی صبر کنید تا کدو حلوایی کابوجا کامل و رسیده شود. وقتی که دیگر نمی توانید ناخن خود را درون کدو حلوایی فرو کنید، زمان برداشت کدو فرار رسیده است. این مهم است که صبر کنید تا کدو حلوایی کابوجا رسیده و کامل شود. زیرا در غیر این صورت بعدا با مشکل مواجه خواهید شد.

قبل از اینکه یخبندان شروع شود، محصول کدو حلوایی خود را برداشت کنید. اگر در برداشت محصول کدو حلوایی کابوجا مدت زمان زیادی سپری شود، به طوری که به یخبندان برخورد کنیم، محصول کدو زودتر فاسد خواهد شد. بنابراین قبل از اینکه هوا سرد شود، محصول کدو حلوایی کابوجا را برداشت کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی ها را از شاخه بچینید اما مقداری از شاخه را بر روی کدو حلوایی کابوجا باقی بگذارید. بلافاصله کدوهای چیده شده را به داخل منتقل کنید و خاک نشسته بر روی کدو را تمیز کنید.

شرایط نگهداری کدو حلوایی کابوجا:

نور مورد نیاز کدو حلوایی کابوجا: کدو حلوایی کابوجا برای رشد، به نور مستقیم آفتاب نیاز دارد. اگر نور کافی به کدو حلوایی برخورد نکند، به خوبی رشد نمی کنند و نارس خواهند بود. پس حتما اگر در گلدان میکارید محلی با نور زیاد و ترجیحا مستقیم را برای نگهداری انتخاب کنید و اگر در باغچه میکارید سعی کنید که کمترین میزان سایه را داشته باشد.

خاک مناسب کدو حلوایی کابوجا:

کدو حلوایی کابوجا به خاک سرشار از مواد مغذی و با زهکشی مناسب نیاز دارد. اگر خاک زمین شما ضعیف است، آن را مقداری شخم بزنید و با کمپوست یا کود حیوانی پوسیده مخلوط کنید. اگر در باغچه اقدام به کاشت می کنید حتما حتما از کود حیوانی پوسیده برای تقویت و بالا بردن رطوبت استفاده کنید.


نحوه آبیاری کدو حلوایی کابوجا:

کدو حلوایی کابوجا به آب زیادی احتیاج دارد. خاک گلدان باید همیشه مرطوب باشد. بنابراین سعی کنید از خشک شدن خاک، جلوگیری کنید. اما مراقب باشید که آبیاری را از حد گذرانید. چون در این صورت ریشه و برگ گیاه پوسیده می شود و حتما گلدان شما زهکشی بسیار خوبی داشته باشد. میزان آبیاری هم نسبت به دمای محل نگهداری متفاوت می باشد. از خیس کردن برگ های کدو با آب خودداری کنید. به پایه گیاه آب دهید. چون این کار از آفتاب سوختگی و سفیدک زدن گیاه، جلوگیری می کند.

کوددهی و تغذیه کدو حلوایی کابوجا:

برای دادن کود به کدو حلوایی کابوجا، باید صبر کنید تا اولین شکوفه ها ظاهر شوند و سپس از کود های ارگانیک استفاده کنید.

خواص کدو حلوایی کابوجا:

کدو حلوایی کابوجا تقریباً به اندازه هویج حاوی کاروتنوئید است. این ترکیبات آنتی اکسیدانی برای مقابله با سرطان، بیماری های قلبی عروقی یا آفتاب سوختگی موثرند.

کدو حلوایی کابوجا منبع غنی از مواد معدنی از جمله پتاسیم و روی است. پتاسیم به حفظ سلامتی مو کمک می کند و رشد مجدد را بهبود می بخشد.

خواص آنتی اکسیدانی کدو حلوایی کابوجا از سیستم تنفسی در برابر عفونت ها محافظت می کند که باعث کاهش حملات آسم می شود.

کدو حلوایی کابوجا مقادیر زیادی منیزیم برای حفظ عملکرد ماهیچه ها و تقویت سیستم ایمنی دارد. با افزایش تولید گلبول های سفید خون در بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

کدو حلوایی کابوچا سم زدای فوق العاده ای است. یک ادرار آور طبیعی است که برای دفع سموم و مواد زائد از بدن مفید است. دستگاه گوارش را آرام می کند و از زخم معده جلوگیری می کند.

مصرف منظم کدو حلوایی کابوجا همچنین خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند ورم مفاصل را کاهش می دهد.


» ارسال سفارشات پستی حداکثر 24 تا 48 ساعت پس از واریز وجه توسط پست پیشتاز انجام می شود «

راهنمای کاشت به همراه بسته پستی ارسال می شود

از سایر محصولات ما هم دیدن فرمایید


بذر کدو کابوجا
محصول: بذر کدو کابوجا
تاریخ به روزرسانی: 1401/11/20
ابعاد: 150 * 180 * 200 سانتیمتر
وزن: 200 گرم
گارانتی: تضمین کیفیت
قیمت: 19,500 تومان
تلفن فروشنده: 09032797641 - 09032797641
گفتگوی خصوصی با فروشنده
 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره بذر کدو کابوجا نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات   (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: کدو کابوجا ، بذر کدو کابوجا ، بذر ، کدو ، بذر کدو ، کدو کابوجا ، کابوجا ، بذرخونه ، باغ بذر ، بذرسرا ، بانک بذر ، دکتر بذر ، َهر بذر ، بذر صیفی جات ، بذر کدو حلوایی کابوجا سبز ، آموزش کاشت کدو ، آموزش کاشت کدو حلوایی ، آموزش
پشتیبانی: فروشگاه بذر خونه
09032797641 - 09032797641
پشتیبانی
پشتیبانی