یو تجارت

راهنمای کاشت درخت کاسیا

25 فروردین 02 ساعت 00:24
1 از 5 (1 رای)
درختچه کاسیا (گل پهلوی) با نام دیگری همچون سنا نیز شناخته می شود. یکی از زیباترین درختچه های تزئینی است که رشد سریعی دارد و با گل ها زرد رنگ و جذاب خود می تواند در طراحی منظره برای ایجاد رنگ های متنوع مورد استفاده قرار گیرد.
راهنمای کاشت درخت کاسیا

کاشت بذر درختچه کاسیا

درختچه کاسیا در مناطق گرمسیری به خوبی رشد می کند و اغلب به صورت همیشه سبز دیده می شود. برای کاشت بذر درختچه کاسیا باید روی بذرها خراش های سطحی ایجاد کنید اما بذرها را سوراخ نکنید، زیرا این کار مانع از جوانه زنی بذر می شود. سپس بذرها را 24 ساعت در آب ولرم خیس کنید.

ظرف کشت یا گلدان کوچک را با ورمی کمپوست و پیت ماس پر کنید و بذر درختچه کاسیا را در عمق 2 سانتی متری از سطح بستر بکارید و آبیاری کنید. ظرف کشت را در مکانی که دمای آن کمتر از 23 درجه سانتی گراد نباشد، بگذارید. روی ظرف را یک نایلون شفافی بکشید و چند سوراخ ایجاد کنید تا تهویه وجود داشته باشد. تا زمان جوانه زنی بذر درختچه کاسیا مراقب رطوبت بستر کاشت باشید و در صورت خشک شدن آبیاری کنید. پس از جوانه زنی بذر درختچه کاسیا، نایلون را بردارید.

هنگامی که نهال های کاسیا حدودا 5 سانتی متری شدند، می توانید هر نهال را در گلدان دیگری بکارید. پس از مدتی وقتی که نهال ها به 10 سانتی متری رسیدند، می توانید گلدان ها را به فضای باز ببرید تا نهال های جوان با محیط خود سازگار شوند.

گلدان ها را در مکانی که حداقل 6 ساعت نور مستقیم خورشید دریافت می کند، قرار دهید. در اوایل بهار و زمانی که هوا گرم شد، در یک نقطه آفتابی نهال کاسیا را بکارید.

بهترین خاک برای کاشت بذر درختچه کاسیا خاک لومی است که زهکشی خوبی داشته باشد، زیرا این درختچه زینتی زیبا به حالت غرقاب و اشباع شدن خاک حساس است و ریشه هایش دچار پوسیدگی می شود.

گودالی به اندازه یک و نیم برابر اندازه ریشه ها حفر کنید. نهال کاسیا را از گلدان خارج کرده و ریشه ها را بررسی کنید که پوسیده نباشند. نهال را کاشته و روی ریشه ها را با خاک بپوشانید. با دستتان کمی خاک را فشرده کنید و به خوبی آبیاری کنید تا نهال کاسیا در جای خود محکم شود.

مناسب ترین فاصله برای کاشت بذر درختچه کاسیا در زمین بین 2-1.5 متر است. توجه داشته باشید که این درختچه زیبا بیش از هر چیزی به نور مستقیم خورشید نیاز دارد، بنابراین آن را در مکانی بکارید که نور کافی را دریافت کند؛ زیرا در صورتیکه نور کافی به آن نرسد برگ ها می ریزد و گل های زیبایی نمی دهد. از کاشت بذر درختچه کاسیا در سایه جزئی یا در کنار درخت بلندتری که سایه خود را بر روی کاسیا می اندازد خودداری کنید.

آبیاری

درختچه کاسیا به آبیاری هفتگی نیاز دارد. اگر هوا خیلی گرم باشد، تعداد دفعات آبیاری را افزایش دهید. به طور متوسط ​​شما باید هفته ای یک بار به درختچه زیبای کاسیا را آبیاری کنید. قبل از آبیاری مجدد، باید صبر کنید تا خاک سطحی خشک شود. با این حال، این درختچه به خشکی مقاوم نیست، بنابراین اگر متوجه شدید که خاک خیلی سریع خشک می شود، دفعات آبیاری را به دو بار در هفته افزایش دهید.

برای کمک به حفظ رطوبت خاک، توصیه می کنیم از مالچ استفاده کنید. از هر گونه مواد آلی مانند برگ های افتاده و پوست خرد شده درختان می توانید برای مالچ کردن استفاده کنید. در هنگام مالچ پاشی مراقب باشید تا مالچ به تنه درختچه نچسبد و حداقل 5 سانتی متر از تنه فاصله داشته باشد تا از بیماری های قارچی جلوگیری شود.

آفات و بیماری ها

از جمله آفات درختچه کاسیا می توان شته ها و سفیدبالک ها را نام برد. اگر متوجه وجود آفت شدید با شلنگ آب درخت را شستشو دهید. اگر جمعیت آفات زیاد بود و با این روش از بین نرفت می توانید با روغن درخت چریش یا آزادیراکتین سم پاشی کنید.

در مورد بیماری ها، درختچه کاسیا مستعد ابتلا به بیماری های مهمی نیست که بر رشد آن تأثیر بگذارد یا شاخ و برگ های پر زرق و برق آن را آلوده کند. ممکن است در اثر آبیاری بیش از حد یا آلوده بودن خاک، درختچه شما دچار پوسیدگی ریشه شود که با کاهش آبیاری می توانید این مشکل را تا حدودی زیادی حل کنید.

.

.

.

برای ثبت سفارش به لینک زیر مراجعه فرمائید

خرید بذر کاسیا یا گل پهلوی کمیاب

امتیاز دهی به مقاله



 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره راهنمای کاشت درخت کاسیا نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (0)
ترتیب